C79

Avedøreruten

8,9 km

2 vejmyndigheder

2022 lanceringsår

C79 Avedøreruten

Kommende ruter

Rutens længde

8,9 km

Kommuner og vejmyndigheder

Hvidovre, København

Supercykelstien Avedøreruten forventes færdig i 2022. Ruten er 8.9 km lang, og er en ring- og radialrute der løber gennem Hvidovre og Københavns Kommune, hvor den forbinder erhvervs- og boligområder.

Om ruten

Supercykelstien Avedøreruten er en ring- og radialrute til Amager, der fortsætter ind til Ved Slusen i København S. Ruten forbinder væsentlige bolig- og erhvervsområder i både Avedøre Holme, Sydhavnen og det centrale København.

Ruten skaber en forbindelse fra det sydlige København og Ørestad via af Indre Ringrute. Videre mod Hvidovre skabes forbindelse til kommuner i Køge Bugt-fingeren via Ishøjruten.

Avedøreruten forløber på store dele af strækningen på stier væk fra anden trafik og giver cykelpendlere mulighed for at cykle i eget tracé i grønne omgivelser fra Avedøre Holme til Sydhavnen i København.

Information om tiltag på ruten er på vej.

Seneste nyt

Anlægsaktivitet

Opdatering: Anlæg på Farumruten C95

08.06.2022

Billede af fem personer, der står ved siden af Ørestadsruten. De står alle med deres cykler, der er ved at blive tjekket

Nyhed

Den 12. supercykelsti Ørestadsruten blev indviet med cykeldag i Ørestad

30.04.2022

Borgmester for Høje-Taastrup Michael Ziegler anfører cykelkaravanen på den gule Tour de France ladvogn

Nyhed

Solskin og cykelkaravane indvier supercykelstien Roskilderuten

24.03.2022

Giv et praj

Er der et sted på din supercykelsti, der trænger til fejning eller er der et hul i cykelstien, der trænger til udbedring? Brug funktionen ‘giv-et-praj’ og kom direkte i kontakt med den kommune, hvor fejlen er.

Bliv testpendler

Bliv en del af supercykelstiernes testpendler-panel og få invitationer, når vi har brug for pendlere til at teste forskellige tiltag på supercykelstierne. Det er uforpligtende at være en del af netværket.