C79

Avedøreruten

8,9 km

2 vejmyndigheder

2023 lanceringsår

C79 Avedøreruten

Kommende ruter

Rutens længde

8,9 km

Kommuner og vejmyndigheder

Hvidovre, København

Supercykelstien Avedøreruten forventes færdig i 2022. Ruten er 8.9 km lang, og er en ring- og radialrute der løber gennem Hvidovre og Københavns Kommune, hvor den forbinder erhvervs- og boligområder.

Om ruten

Supercykelstien Avedøreruten er en ring- og radialrute til Amager, der fortsætter ind til Ved Slusen i København S. Ruten forbinder væsentlige bolig- og erhvervsområder i både Avedøre Holme, Sydhavnen og det centrale København.

Ruten skaber en forbindelse fra det sydlige København og Ørestad via af Indre Ringrute. Videre mod Hvidovre skabes forbindelse til kommuner i Køge Bugt-fingeren via Ishøjruten.

Avedøreruten forløber på store dele af strækningen på stier væk fra anden trafik og giver cykelpendlere mulighed for at cykle i eget tracé i grønne omgivelser fra Avedøre Holme til Sydhavnen i København.

Information om tiltag på ruten er på vej.

Seneste nyt

Anlægsaktivitet

Albertslundruten får midlertidig ruteføring

26.07.2022

Nyhed

Supercykelstier – Fra hverdagens cykelhelte til hverdagens cykelhelte

11.07.2022

Anlægsaktivitet

Opdatering: Anlæg på Farumruten C95

08.06.2022

Giv et praj

Er der et sted på din supercykelsti, der trænger til fejning eller er der et hul i cykelstien, der trænger til udbedring? Brug funktionen ‘giv-et-praj’ og kom direkte i kontakt med den kommune, hvor fejlen er.

Bliv testpendler

Bliv en del af supercykelstiernes testpendler-panel og få invitationer, når vi har brug for pendlere til at teste forskellige tiltag på supercykelstierne. Det er uforpligtende at være en del af netværket.