Bliv testpendler

Bliv en del af supercykelstiernes testpendler-panel og få invitationer, når vi har brug for pendlere til at teste forskellige tiltag på supercykelstierne.

Som en del af supercykelstiernes testpendler-netværk vil du modtage en e-mail, når der er et aktuelt projekt, hvor vi har brug for input fra pendlere, der bruger supercykelstierne. Det er uforpligtende at være en del af netværket, og du kan altid sige nej til konkrete tilbud, eller helt afmelde dig igen.

Hvad laver en testpendler?

Tidligere har vi blandt andet haft testpendlere til at prøvekøre udvalgte supercykelstier og give feedback på vejvisningen langs ruten. Det gav en god viden om, hvor og hvilken form for vejvisning, der virker bedst, når cyklister skal følge en supercykelsti. Det har haft den direkte konsekvens, at der i dag er afmærkning på alle indviede supercykelstier.

Testpendlere har også prøvekørt en stor del af rutenet og efterfølgende givet detaljerede beskrivelser af udfordringer på bestemte lokaliteter og forslag til, hvad der kan gøres.

Hvad bruger vi jeres input til?

Tilbagemeldingerne fra testpendlerne indgår i vores fortsatte arbejde med at etablere, forbedre og evaluere eksisterende og kommende supercykelstier, så de passer til brugernes behov.

Hvor ofte bliver I kontaktet?

Vi kontakter kun testpendler-netværket, når vi har noget konkret, der skal testes. Det betyder, at du i nogle perioder kan høre fra os flere gange inden for få måneder, mens der i andre perioder går flere måneder mellem henvendelser. Det er uforpligtende at være en del af panelet, og du kan altid sige nej til konkrete tilbud, eller helt afmelde dig igen.

Har du lyst til at blive en del af testpendler-netværket, kan du udfylde formularen herunder.

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Bruger af Supercykelsti*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi er til rådighed

Sekretariatet sidder klar til at besvare dine henvendelser. Send os en mail eller ring til os.