Privatlivspolitik

I denne privatlivspolitik kan du læse, hvordan vi håndterer de oplysninger, der indsamles ved besøg på vores side.

Udgiver og kontaktoplysninger på dataansvarlig
Websitet ejes og publiceres af:

Sekretariatet for supercykelstier
Njalsgade 13, 4 sal
2300 Københavns S

Email: supercykelstier@tmf.kk.dk

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Oplysninger ved registrering

Som registreret person, giver du os følgende oplysninger, for at vi kan udbyde den ønskede service: Ved tilmelding af supercykelstiers nyhedsbrev (e-mail og navn) samt ved tilmelding til supercykelstiers kontaktnetværk (e-mail, navn og postnummer).

Sikkerhed og behandling

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Persondata slettes desuden ved opsigelse af abonnement på nyhedsbreve.

Videregivelse af persondata og oplysninger

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Supercykelstier videregiver persondata til samarbejdspartnere og øvrige aktører, hvis det er nødvendigt for at opfylde aftalen, vi har indgået. Herunder databehandlere og udbydere af webhosting samt backup og opbevaring. Her behandles persondata på vores ansvar i overensstemmelse med den gældende persondatapolitik.

Der videregives ikke persondata til formål, der ikke fra brugerens side er givet samtykke til eller aftalt.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: supercykelstier@tmf.kk.dk 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.