Anlæg af supercykelsti på Nymøllevej

Allerød Kommune har begyndt anlæg på en del af den kommende supercykelsti Farum-Allerødruten. Den samlede rute forventes færdig i 2019.

Der er godt nyt til pendlere der cykler igennem Allerød Kommune. Arbejdet med at anlægge supercykelsti på Nymøllevej er i fuld gang. Stykket er en del af den kommende Farum-Allerødrute, der forventes færdig i 2019 og kobler supercykelstierne Farumruten og Allerødruten sammen.

Anlægget af det nye stykke supercykelsti er i gang på stykket der løber ad Nymøllevej på strækningen mellem Sortemosevej og Bregnerød Skovvej/Rødpælevej. Læs eventuelt mere om anlægget her.

I øjeblikket er det stien på venstre side af vejen, når man kommer fra motorvejen og kører imod Allerød, der er ved at blive anlagt. Derefter rykker anlægsarbejderne over i den anden side af vejen for at anlægge cykelstien i den modsatte retning. Arbejdet forventes afsluttet omkring den 1. oktober.

Der kommer cykelsti i begge sider af vejen, mens der samtidig arbejdes på regnvandsbassiner, der skal sikre at vand kan løbe fra cykelstien.

 

Kilde: https://sn.dk/Alleroed/Ny-supercykelsti-tager-form/artikel/761405