C92

Ryparken-Valbyruten

7 km

2 vejmyndigheder

2023 lanceringsår

C92 Ryparken-Valbyruten

Kommende ruter

Rutens længde

7 km

Kommuner og vejmyndigheder

København, Frederiksberg

Supercykelstien Ryparken-Valbyruten forventes færdig i 2023 og er cirka 7 km lang. Ruten løber gennem Frederiksberg og Københavns Kommuner og forbinder Valby, Frederiksberg, Nordvest, Nørrebro og Ryparken. Det er hensigten at ruten skal fungere som en ringforbindelse.

Om ruten

Supercykelstien Ryparken-Valbyruten er en ring-forbindelse mellem Valby, Frederiksberg, Nordvest, Nørrebro og Østerbro ved Ryparken.

Ruten løber ad enkeltrettede stier på hver side af vejen langs Søndre og Nordre Fasanvej, hvor den ved Bispebjerg løber af dobbeltretter cykelsti igennem Lersøparken og videre til Ryparken.

Ryparken-Valbyruten giver adgang til supercykelstierne Ishøjruten, Albertslundruten, Farumruten, Frederikssundruten, Allerødruten og den kommende Roskilderute.

Information om tiltag på ruten er på vej.

Seneste nyt

Anlægsaktivitet

Albertslundruten får midlertidig ruteføring

26.07.2022

Nyhed

Supercykelstier – Fra hverdagens cykelhelte til hverdagens cykelhelte

11.07.2022

Anlægsaktivitet

Opdatering: Anlæg på Farumruten C95

08.06.2022

Giv et praj

Er der et sted på din supercykelsti, der trænger til fejning eller er der et hul i cykelstien, der trænger til udbedring? Brug funktionen ‘giv-et-praj’ og kom direkte i kontakt med den kommune, hvor fejlen er.

Bliv testpendler

Bliv en del af supercykelstiernes testpendler-panel og få invitationer, når vi har brug for pendlere til at teste forskellige tiltag på supercykelstierne. Det er uforpligtende at være en del af netværket.