Opdatering: Anlæg på Farumruten C95

Siden oktober 2021 har supercykelstien Farumruten været under ombygning. Her er både planlagt en udvidelse af supercykelstien på begge sider og ny belysning på strækningen fra Mosesvinget/Pilesvinget i Københavns Kommune til kommunegrænsen ved Gladsaxe Kommune. Formålet med anlægget er at øge sikkerheden og trygheden og gøre det nemmere at benytte cykelstien, når vi går ind i de mørkere måneder.

Hele anlægsarbejdet er planlagt til at pågå frem til oktober 2022. Men nu er der kommet opdateringer på arbejdet.

Arbejdet på den nordøstlige side er nu færdigt, og den fire meter brede supercykelsti står nu klar med ny asfaltbelægning.

Planen er nu fremadrettet, at al cykeltrafikken er flyttet fra den sydvestlige side over på den nye sti i nordlig retning. Det vil resultere i mere trafik på stien, da den fortsat vil være dobbeltrettet, men til gengæld har stien en bredde på 4 meter. Det betyder at der vil være bedre plads til den dobbeltrettede trafik.

For at gøre cykelstien nemmere, at benytte i den kommende mørke tid, vil belysningen på strækningen også få en overhaling. Belysningen på den nordøstlige side af cykelstien vil stå klar primo juli, mens den anden side vil stå klar sammen med resten af arbejdet på strækningen i oktober.

Oplever du problemer på denne strækning? Så skriv en mail til vores postkasse: Supercykelstier@tmf.kk.dk eller læs mere om hele ruten her.