Køge-Stevnsruten

5 km

1 vejmyndigheder

2030 lanceringsår

Køge-Stevnsruten

Ikke finansierede ruter

Rutens længde

5 km

Municipalities and road authorities

Køge

Ruten løber fra grænsen til Stevns Kommune ved Strøby Egede via Stevnsvej, Strandvejen, Toldbodvej og Østre Banevej til Køge Stations østside. Der er enkeltrettet cykelsti langs det meste af strækningen og ellers bred kantbane.

Om Ruten

Ruten forbinder Køge og Køge St. med Stevns. Ruten passerer tæt forbi byudviklingsområdet Køge Kyst og løber langs Køge Bugt med mange kig til vandet. Med en eventuel forlængelse ind i Stevns Kommune kan den blive en vigtig forbindelse for kommunens borgere til de mange destinationer i Køge herunder Køge St. med hyppige togforbindelser mod København og andre byer på Sjælland.

Ruten forbinder

Ruten forbinder byområderne Strøby Egede og Køge.

Kollektive knudepunkter

Ruten passerer:

  • Køge St. (Regionaltog, Lokaltog, S-tog og R-bus)

Fakta om ruten

Forventet lancering

Ruten forventes at være lanceret inden 2030.

Økonomi

Anlægsoverslag endnu ikke beregnet.

Tip din kommune

Er der et sted på din supercykelsti, der trænger til fejning, eller er der et hul i cykelstien, der trænger til udbedring? Find kommunernes forskellige services, hvor du kan indmelde fejl og mangler.

Bliv testpendler

Bliv en del af supercykelstiernes testpendler-panel og få invitationer, når vi har brug for pendlere til at teste forskellige tiltag på supercykelstierne. Det er uforpligtende at være en del af netværket.