Helsinge-Hillerødruten

12 km

3 vejmyndigheder

2030 lanceringsår

Helsinge-Hillerødruten

Ikke finansierede ruter

Rutens længde

12 km

Municipalities and road authorities

Gribskov, Hillerød, Vejdirektoratet

Helsinge-Hillerødruten forbinder Helsinge og Hillerød. Ruten løber primært i åbent land og i grønne omgivelser langs Helsingevej, hvor der ikke er cykelfaciliteter.

Om Ruten

Helsinge-Hillerødruten løber fra Helsinge St. i nord langs Rådhusvej og fortsætter mod syd ad Frederiksborgvej. Ruten svinger ad Kildevej, som bliver til Gribskovvej og senere Helsingevej frem til Isterødvejen. På denne strækning er der ingen cykelfaciliteter. Ved Isterødvejen forbinder ruten med de kommende supercykelstier Hillerød-Helsingørruten og Hillerød-Hørsholmsruten videre mod Hillerød. Ruten løber i grønne omgivelser igennem statsskoven Gribskov.

Ruten forbinder

Ruten forbinder byområderne Kagerup og Helsinge.

Kollektive knudepunkter

Ruten passerer:

  • Helsinge St. (Lokaltog og R-bus)

Fakta om ruten

Forventet lancering

Ruten forventes at være lanceret inden 2030.

Økonomi

Ruten forventes at koste 64 mio. kr. at anlægge.

Tip din kommune

Er der et sted på din supercykelsti, der trænger til fejning, eller er der et hul i cykelstien, der trænger til udbedring? Find kommunernes forskellige services, hvor du kan indmelde fejl og mangler.

Bliv testpendler

Bliv en del af supercykelstiernes testpendler-panel og få invitationer, når vi har brug for pendlere til at teste forskellige tiltag på supercykelstierne. Det er uforpligtende at være en del af netværket.