Studentermedhjælper til SoMe, politisk kommunikation og presse i Supercykelstisamarbejdet

Har du et skarpt blik for den gode historie? Vil du prøve kræfter med alle redskaberne i kommunikationsværktøjskassen? Og kan du se en mening med at arbejde med cykelfremme og politisk kommunikation i et tværkommunalt samarbejde? Så læs med her!

I supercykelstisekretariatet søger vi en kommunikationsstuderende, som vil hjælpe med at udbrede kendskabet til supercykelstierne og skabe politisk forankring gennem kommunikation og presse i et tværkommunalt samarbejde. Du kommer til at arbejde i et lille team i en politisk styret organisation, hvor der er høje ambitioner og rig mulighed for at byde ind og sætte sig eget præg. Vi elsker nye idéer, men vi har også et stærkt bagkatalog af content, historier og viden, der bare venter på at blive udbredt.

Om jobbet
Du får som student et indblik i at arbejde med mange interessenter og konkret erfaring med strategisk og politisk kommunikation såvel som presse og resultatkommunikation. Du får erfaring med at målrette din kommunikation til en række forskellige målgrupper og i forskellige kanaler kombineret med mere praktiske opgaver som eventplanlægning og -eksekvering. Derudover vil du blive oplært i faste opgaver som at:

  • håndtere borgerhenvendelser herunder rapportering og dialog med kommuner
  • producere og udgive indhold (tekst, grafik og evt. video) på sociale medier samt til nyhedsbreve og hjemmeside
  • udvikle og planlægge SoMe-kampagner
  • hjælpe med udfærdigelse af publikationer og andet trykmateriale

Om dig
Vi lægger vægt på, at du:

  • er studerende på en relevant videregående uddannelse fx kommunikation eller journalistik fra KU, RUC eller DMJX
  • har to-tre år tilbage af dit studie og kan arbejde 15 timer om ugen
  • er en dygtig formidler på skrift og gerne også visuelt
  • er initiativrig, ansvarsbevidst, struktureret og arbejder selvstændigt
  • er indstillet på at løse mange forskellige opgaver

Om os
Supercykelstisekretariatet er det faciliterende organ for supercykelstisamarbejdet i hovedstadsregionen – et tværkommunalt samarbejde mellem 28 kommuner og Region Hovedstaden. Samarbejdet etablerer supercykelstier i hele regionen for at skabe optimale forhold for pendlercyklister og få flere til at cykle til arbejde. Sekretariatets opgaver består bl.a. i at udbrede kendskabet til supercykelstierne og effekterne af cykelpendling, lancere nye supercykelstier og brande projektet gennem events og presse. Læs evt. mere om supercykelstisamarbejdet her.

Sekretariatet består af en sekretariatsleder, fire medarbejdere og to studentermedhjælpere. Vi er et ambitiøst team, der lægger vægt på samarbejde og på at løfte i flok. Vi sætter stor pris på godt kollegaskab og en uformel tone. Sekretariat for supercykelstier servicerer alle 28 kommuner og regionen men er placeret i Mobilitetsenheden i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune, som har til huse på Islands Brygge i København S.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er tidsbegrænset fra midt august/start september 2024 til 31. december 2025 eventuelt med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden er 15 timer om ugen. Der kan forekomme arrangementer uden for almindelig arbejdstid, men der er også god mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder. Du ansættes som studentermedhjælper på gældende HK-overenskomst.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Diana Bern Skyum på 2945 3207 eller sekretariatsleder for Supercykelstierne Signe Helledi 2132 8102.

Søg via link senest søndag den 9. juni 2024.
Vi forventer at holde samtaler den 13. juni.