Vi søger praktikant til politisk kommunikation, events og SoMe i 2024

Vil du være med til at udbrede kendskabet til supercykelstierne og de mange fordele ved hverdagscyklisme? Vil du gerne prøve kræfter med alle redskaberne i kommunikations-værktøjskassen? Og motiveres du af at arbejde med grøn omstilling i et lille men meget ambitiøst team? Så er du måske vores nye praktikant!

Som kommunikationspraktikant i Sekretariatet for Supercykelstier kommer du til at arbejde i en politisk styret organisation, hvor der er højt til loftet og rig mulighed for at byde ind og sætte sig eget præg. Vi elsker nye idéer, men vi har også et stærkt bagkatalog af content, historier og viden, der bare venter på at blive udbredt.

Du får som praktikant et indblik i at arbejde i et tværkommunalt samarbejde med mange interessenter og konkret erfaring med strategisk og politisk kommunikation. Du bliver trænet i at målrette din kommunikation til en række forskellige målgrupper og i forskellige kanaler, og du får erfaring med planlægning og eksekvering af events og kampagner såvel som presse og resultatkommunikation.

Vi tilbyder:

Det er vigtigt for os, at dit praktikophold bliver en succes for både dig og os. Derfor sammensættes din praktik med udgangspunkt i dine nuværende kvalifikationer, men også så du udfordres og udvikler dig fagligt. Derudover udfører du opgaverne i tæt samarbejde og sparring med vores kommunikationsansvarlige. Du bliver en del af hverdagen i Supercykelstisekretariatet, som har et højt fagligt niveau, og du får et godt netværk bredt i organisationen.

Hvem er du?

Du er på 3. år (eller mere) af din uddannelse, formentlig indenfor kommunikation eller journalistik, men du kan også have en anden baggrund. Det vigtigste er, at du har en kommunikationsfaglig profil og praktisk erfaring inden for feltet. Du er en skarp formidler og god til at arbejde selvstændigt, samtidigt med at du har gode samarbejdsevner. Du er struktureret og har et godt overblik og trives godt med forskellige slags opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Producere og udgive indhold (tekst, grafik og evt. video) på sociale medier samt til nyhedsbreve og web
  • Udvikle og planlægge SoMe-kampagner
  • Bidrage til planlægningen og eksekveringen af borgerrettede events

Dine kvalifikationer:

  • Du har en kommunikationsfaglig profil og praktisk erfaring inden for feltet
  • Du er en dygtig formidler på skrift – også gerne på engelsk
  • Du er initiativrig, ansvarsbevidst og struktureret

Det er desuden en fordel, hvis du:

  • er vant til at skrive og producere indhold til forskellige platforme og målgrupper
  • har erfaring med brug af WordPress og med grafisk arbejde

Om Supercykelstisamarbejdet og Sekretariatet for supercykelstier

Supercykelstisamarbejdet i hovedstadsregionen er et samarbejde mellem 29 kommuner og Region Hovedstaden om at udvikle et net af supercykelstier, der skal skabe optimale forhold for pendlercyklister i hovedstadsregionen. Det er et ambitiøst samarbejde, der er forankret i Sekretariat for Supercykelstier. Sekretariatets opgaver består bl.a. i at udbrede kendskabet til supercykelstierne og effekterne af cykelpendling, lancere nye supercykelstier og brande projektet gennem events og presse. Læs evt. mere om Supercykelstisamarbejdet her.

Sekretariatet består af en sekretariatsleder, fire medarbejdere og to studentermedhjælpere. Det er et ambitiøst team, der lægger vægt på samarbejde og på at løfte i flok. Og der sættes stor pris på godt kollegaskab og en uformel tone. Sekretariat for supercykelstier servicerer alle 29 kommuner og regionen men er placeret i Mobilitetsenheden i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune, som har til huse på Islands Brygge 37, 2300 København S.

Praktikansættelsesforhold

Praktikstillingen løber fra januar/februar 2024 til ultimo juni 2024. Stillingen er på 32 timer om ugen (eller efter aftale) og er ulønnet. Du skal kunne få merit fra din uddannelse for praktikforløbet.

Send din ansøgning senest onsdag d. 13. december til jm8t@kk.dk. Vi holder samtaler løbende.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Diana Bern Skyum på jm8t@kk.dk, 29 45 32 07 eller sekretariatsleder for Supercykelstierne Signe Helledi, bl9x@kk.dk, 21 32 81 02.