NYT TIDSPUNKT: Kick-off møde til Greater Copenhagen

Vær med til at beslutte, hvilke indsatser vi skal samarbejde om i Greater Copenhagen metropolen, og hvad du mener er vigtigt for at fremme cykling i metropolen. Er du fra en dansk eller svensk region, kommune, forskningsinstitution, interesseorganisation eller trafikselskab er du inviteret. 

Jeg har fornøjelsen af at invitere til kick off-mødeGreater Copenhagens strategiske handlingsplan for cykeludvikling d. 12. august 2020 kl. 9.30-15.30 i Islands Brygge Kulturhus i København.

Tilmelding skal ske via billetto senest d. 1. august (arrangementet er gratis, tilmelding efter først til mølle princippet, der er plads til 150 deltagere).

Greater Copenhagen har byer, der er blandt verdens bedste cykelbyer, og cyklen er et internationalt kendt symbol for metropolen. Greater Copenhagen har potentialet til at blive verdens bedste cykelmetropol, men der er ingen strategisk handlingsplan for cykeludviklingssamarbejder, -udviklingspotentialer og -projekter i metropolen. Det skal der laves om på nu. Der skal udarbejdes en handlingsplan med målsætninger for relevante cykelindsatser i Greater Copenhagen.

DATO
Onsdag d. 12. august 2020
KL. 9.30-15.30

STED
Kulturhuset Islands Brygge
Islands Brygge 18
2300 København

MODERATOR
Anne Katrine Harders
Dansk Arkitektur Center

Lars Strömgren
Formand for Cykelfrämjandet
VP, European Cyclists’ Federation

Læs invitationen til mødet her