Cykeludfordringen er taget op

Cykelsuperstiernes cykeludfordring er skudt i gang. Fem bilister skal i denne måned kvitte bilen og i stedet hoppe på den tohjulede og cykle til og fra arbejde på den nye Cykelsupersti – Farumruten.

14. maj 2013

Solskin, regnvejr og masser af kilometer i benene er hverdagskost for de fem bilister som i denne måned tramper i pedalerne på vej til og fra arbejde. De fem bilister har alle det tilfældes, at de har over 10km til arbejde, og har sagt ja til at prøve, om cyklen kan blive deres daglige transportmiddel.

Hurtig racercykel og smart cykeltøj
Den helt rigtige cykel og tjekket cykeltøj skal være med til at gøre overgangen fra bil til cykel mere behagelig. Mosquito cykler stiller derfor helt nye racercykler til rådighed for de nye cykelpendlere i hele perioden. Det danske mærke Xtreme leverer smart cykeltøj og cykelsko til de fem cykelpendlere. På den måde får cykelpendlerne mulighed for at prøve det nyeste cykelgear og samtidig prøve kræfter med racercyklen.

Væk fra bilkøen og ud i naturen
De fem nye cykelpendlere er kommet godt i gang. Cykelpendlerne tæller to mænd og tre kvinder, som dagligt benytter Farumruten for at komme til arbejde.

Glæden ved ikke at sidde inde i bilen, men i stedet at være tæt på naturen og træer, der springer ud, er stor, siger én af cykelpendlerne Ulla Knudsen, der dagligt har 15 km til arbejde fra Buddinge til Amager.

Henrik Wulff har også taget cykeludfordringen op. Han bor i Bagsværd og cykler i denne måned dagligt til arbejde i Valby. En tur på 18 km.

Det er fantastisk at cykle langs bilkøen på motorvejen. Man kommer meget hurtigere frem og er ude i det dejlige vejr, siger Henrik Wulff.

Følg de fem nye cykelpendlere og Cykeludfordringen på Cykelsuperstiernes hjemmeside i de kommende uger.