Vi søger pendlere til undersøgelse af cykeloplevelsen

Supercykelstisamarbejdet og analysebureaet IS IT A BIRD gennemfører i øjeblikket en undersøgelse med henblik på at opnå bedre forståelse af cykeloplevelsen i Region Hovedstaden.

Vi vil i den forbindelse gerne invitere dig til at deltage i undersøgelsen, som foregår i perioden 14.-28. september via en app, som du downloader til din smartphone.

Undersøgelsen handler om at forstå den enkeltes cykeloplevelse gennem video og billeder fra cykelstierne, hvor du forklarer og dokumenterer, hvordan oplevelsen er for lige præcis dig. Der er ingen rigtige eller forkerte svar!

Vi vil altså gerne blive klogere på dig og din hverdag, hvori cykelture indgår. Og du skal forvente at blive spurgt bredt ind til din cykeladfærd (fx i hvilke anledninger cykler du typisk, hvilke ruter anvender du, og hvorfor har du valgt disse) og dine oplevelser på cykelstierne (fx hvad er en god cykeltur for dig, hvad fungerer godt eller mindre godt på din typiske cykelrute og hvorfor).

Er du interesseret i at medvirke, vil din deltagelse konkret bestå i at besvare en række opgaver med billeder, tekst, lyd og/eller videoer via en smartphone-app. Du skal forvente at bruge 1-2 timer i alt på at besvare de ca. 7 opgaver henover undersøgelsens 14 dages forløb.

Du skal cykle min. 2-3 dage om ugen og have mindst 5 km på din daglige cykeltur.

Bliver du endeligt udvalgt til at deltage, vil du senest fredag den 11. september modtage en velkomstmail fra IS IT A BIRD, som bekræfter din deltagelse.

Hvis du deltager og besvarer undersøgelsens opgaver inden for tidsrammen, vil du som tak for hjælpen modtage et gavekort på 300 kr.

Ønsker du at deltage i undersøgelsen, bedes du sende en mail til Signe Helledi BL9X@kk.dk  senest fredag den 4. september.