Er din arbejdsplads cykelvenlig nok?

Søren pendler hver dag 15-25 km på cykel til og fra arbejde. Hans rute afhænger af vejret og dagens program, men destinationen er altid den samme. Klik på billedet og se hans historie.

“Jeg husker, hvordan vi til at starte med klædte om og gjorde os klar i et kælderlokale og vandrede et stykke for at komme i bad til nu at have et tørrerum til vores tøj og håndklæder og have badefaciliteter og sauna. Det er mildest talt vildt luksus.”

Pendlerturen på cykel starter derhjemme og slutter først, når man står på kontoret. Derfor spiller arbejdspladsen en afgørende rolle i at gøre det nemmere for medarbejderne at vælge cyklen som deres transportmiddel til og fra arbejde.

Har din arbejdsplads brug for en opdatering af jeres cykelfaciliteter, eller har I brug for vejledning og sparring til at igangsætte cykelfremmende tiltag på arbejdspladsen? Så kontakt os på supercykelstier@tmf.kk.dk og skriv gerne lidt om jer, og hvem vi skal kontakte. Så hører I nærmere om, hvordan vi kan samarbejde.

Det er derfor vi laver supercykelstier.