Cykelambassadører og virksomhedsdyst på to hjul

Til juni åbner supercykelstien Farum-Allerødruten. Derfor inviterer Furesø og Allerød Kommune og Supercykelstierne til at gøre lidt ekstra for at få flere til at cykle til arbejde.
Vi inviterer alle virksomheder til at deltage i en lokal virksomhedsdyst under årets Vi Cykler Til Arbejde med ekstra præmier på højkant og mulighed for at blive ny cykelambassadør.

Vi sætter fokus på cyklen med en række tilbud i april og maj måned
Den 08. juni åbner supercykelstien Farum-Allerødruten. Derfor inviterer Furesø Kommune, Allerød Kommune og Supercykelstierne til at gøre lidt ekstra for at få flere til at cykle til arbejde.

Tag cyklen til arbejde i maj
Vi bruger kampagnen Vi Cykler Til Arbejde i maj som platform for en lokal virksomhedsdyst. I tilmelder jer som sædvanligt på www.vcta.dk men deltager i den lokale virksomhedsdyst ved at skrive til supercykelstierne på jm8t@kk.dk. Deltager I i den lokale virksomhedsdyst er der ekstra præmier på højkant, som bliver uddelt til den officielle indvielse d. 8. juni.

De første 20, der tilmelder sig den lokale dyst, får et gratis besøg af cykelmekaniker og kaffemand i to timer på arbejdspladsen i april/maj efter aftale.

 

Er du ny på cyklen men klar på en udfordring?
Tager du måske bilen eller toget nu, men er du klar til at opleve fordelene ved at cykle til arbejde på egen krop? Så kan du melde dig som cykelambassadør. Som cykelambassadør skal du være klar på at deltage i udfordringen og have lyst til at dele din personlige historie undervejs.

De første 20, der melder sig som cykelambassadører får et gratis sundhedstjek før og efter Vi Cykler Til Arbejde og mulighed for at låne en elcykel i maj måned. Tilmeld dig som cykelambassadør på jm8t@kk.dk.

Se videoen om Bent og Holger, der meldte sig som cykelambassadører og blev 3 og 4 år yngre i bodyage efter én måned på cykel.