Er du kommunikationsstuderende? Og vil du arbejde med branding, events, SoMe og politisk kommunikation? Så er du måske vores nye studentermedhjælper

Supercykelstisamarbejdet i hovedstadsregionen gør klar til Cyklens år 2022, hvor vi bl.a. lancerer tre nye supercykelstier, søsætter en ny videokampagne og varmer op til, at Tour de France Grand Départ kommer til Danmark. Vi får travlt, og derfor søger vi en ekstra studentermedhjælper til teamet det næste halve år. Er det dig?

Du behøver ikke at være en ivrig cyklist for at søge stillingen. Bare du har lyst til at udbrede kendskabet til supercykelstierne og de mange fordele ved hverdagscyklismen. Samtidig må du gerne være god med ord, være struktureret og ikke mindst have flair for at fortælle den gode historie.

Du vil indgå i et lille, ambitiøst team med et stærkt fokus på samarbejde. Her får du erfaring med strategisk og politisk kommunikation kombineret med mere praktiske opgaver som eventplanlægning og -eksekvering. Derudover vil du blive oplært i faste opgaver såsom:

  • Håndtering af borgerhenvendelser, herunder rapportering og dialog med kommuner
  • Produktion af nyhedsbreve samt indhold til SoMe og hjemmeside (WordPress)
  • Assistance ved pressehåndtering og udfærdigelse af publikationer og andet trykmateriale

Om dig

Du er i gang med en videregående uddannelse, og du skal gerne være startet på 3. år af din uddannelse. Du læser formentlig et fag indenfor kommunikation eller journalistik, men du kan også have en anden profil. Det vigtigste er, at du har interesse for kommunikation og gerne praktisk erfaring inden for feltet. Du skal være god til at formulere dig skriftligt, kunne omgås mange forskellige mennesker og være indstillet på mange forskellige slags opgaver i en travl hverdag med arrangementer uden for almindelig arbejdstid.

Om stillingen

Stillingen er tidsbegrænset med opstart hurtigst muligt og udløb medio juli 2022. Stillingen er med et gennemsnitligt timetal på 15 timer om ugen. Der vil være perioder med arbejde i aftentimerne og weekenden, særligt i slutningen af uge 26 (29.06-03.07), hvor Tour de France Grand Départ afvikles i Danmark. Du ansættes som studentermedhjælper på gældende HK-overenskomst.

Vi afholder løbende samtaler og ansætter hurtigst muligt med opstart efter aftale men gerne med det samme. Så send dit CV og en ansøgning, hvor du beskriver din motivation for at søge stillingen, hvilken erfaring du bringer med dig, og hvorfor du er vores næste kommunikations-studentermedhjælper.

Send motiveret ansøgning samt CV til Diana Bern Skyum på jm8t@kk.dk hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, så snart vi har fundet den rette.

Om Supercykelstisamarbejdet og Sekretariatet for supercykelstier

30 kommuner og Region Hovedstaden er gået sammen om at udvikle et net af supercykelstier, der skal skabe optimale forhold for pendlercyklister i hovedstadsregionen. Det er et ambitiøst samarbejde, der er forankret i Sekretariat for Supercykelstier. Sekretariatets opgaver består bl.a. i at udbrede kendskabet til supercykelstierne og effekterne af cykelpendling, lancere nye supercykelstier og brande projektet gennem events og presse.

Sekretariatet består af en sekretariatsleder, fire medarbejdere og to studentermedhjælpere. Det er et ambitiøst team, der lægger vægt på samarbejde og på at løfte i flok. Og der sættes stor pris på godt kollegaskab og en uformel tone.

Sekretariat for supercykelstier er en del af Mobilitetsenheden i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune, som har til huse på Islands Brygge 37, 2300 København S.

Spørgsmål?

For yderligere information er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Diana Bern Skyum: jm8t@kk.dk, 29453207 eller Sekretariatsleder for Supercykelstierne Sidsel Birk Hjuler: hy6p@kk.dk, 4049 7066.