Cykelpendler-ambassadør Honglu

Her er Honglu.

Han er 31 år, bor i Lyngby og arbejder hos Niras i Allerød.

Honglu har 15 km til arbejde hver vej.

Honglu tager i øjeblikket toget til arbejde, men han vil gerne få en god vane med at tage cyklen og håber, at elcyklen kan være med til at give det rigtige skub.

Jeg har prøvet at cykle til arbejde en enkelt gang før. Det var i vinter, og der var masser af vind og dårligt vejr. Og generelt er min rute til arbejde meget bakket, så jeg er spændt på at prøve turen på elcykel og se, om det gør oplevelsen lidt bedre.

For Honglu er det afgørende, om vejret er godt, når han skal ud at cykle. Og derfor kan det også være at han kommer til at tage toget ind imellem, hvis vejret simpelthen er for dårligt.

Om sommeren er det jo perfekt at cykle. Jeg kan godt lide at cykle, og jeg glæder mig meget til at komme ud i det gode vejr. Men vejret er også min primære udfordring, og jeg kommer nok til at tage toget, hvis det er for dårligt.

En af de store fordele ved at tage cyklen til arbejde er for Honglu, at han for rørt sig, og han forventer da også, at kunne se en forskel til den afsluttende sundhedstest.

Jeg håber, at mit kondital bliver bedre, og at jeg kan vise forbedringer i det hele taget. Og så vil jeg gerne reklamere for at tage cyklen på arbejde. Det er jo fantastisk, at man kan benytte transporttiden til at motionere, så man ikke behøver at motionere i sin fritid. Jeg håber, at udfordringen gør, at jeg får lyst til at fortsætte med at cykle også efter den ene måned.