Kontaktnetværk

Vi har løbende brug for input til Supercykelstierne. Derfor har vi et netværk af cyklister, der kan bidrage med viden og erfaring fra ruterne. Mange cykelpendlere har allerede meldt sig. Vil du være en del af netværket, kan du udfylde skemaet nedenfor. Vi tager kontakt til dig, når der er et aktuelt projekt.

Som en del af Supercykelstiernes kontaktnetværk, vil du modtage en e-mail, når der er et aktuelt projekt. Blandt andet har vi af og til brug for testpendlere, til at prøvekøre ruterne og give feedback. Det er uforpligtende at være en del af netværket. Du kan altid sige nej til konkrete tilbud, eller helt afmelde dig igen.

Testpendlere har prøvekørt en stor del af rutenet og har efterfølgende givet detaljerede beskrivelser af udfordringer på bestemte lokaliteter og forslag til, hvad der kan gøres. Tilbagemeldingerne fra testpendlerne indgår i kommunernes fortsatte arbejde med at udvikle Supercykelstierne, så de passer til brugernes behov. Har du lyst til at blive en del af kontaktnetværket, kan du udfylde formularen herunder.

 

 

 

Tilmeld dig her: